Onze producten

Van polycarbonaat tot custom made eindproducten

Wij leveren maalgoed en polycarbonaat regranulaat, maar we kunnen ook uw eindproduct realiseren in onze spuitgieterij.

Uw ontwerp tot een volledig eindproduct
Van Polycarbonaat tot custom made eindproduct
Globe

Uw ontwerp tot een volledig eindproduct

Een klein voorbeeld van de producten die we zelf produceren in onze spuitgieterij van de gerecyclede CD’s/DVD’s die we verzamelen. Onze producten variëren van kaarsenhouders, kleine opbergdoosjes, fietslampjes, sleutelhangers en nog veel meer.

Mewa Polymers | Kaarsenhouders

KAARSENHOUDERS

U kent ze vast wel. Kaarsenhouders in restaurants, in de kerk of zelfs langs de weg. Vereiste van dit product? Stevig en hittebestendig.

Mewa Polymers | Sieraden opbergdoosjes

OPBERGDOOSJE SIERADEN

Polycarbonaat laat zich relatief eenvoudig in alle vormen gieten. Ook dit product kenmerkt zich in kwaliteit en is praktisch onbreekbaar.

Of koop onsmaalgoed of polycarbonaat granulaat

Naast onze producten kunt u ook maalgoed of polycarbonaat granulaat bij ons kopen. Vraag een offerte aan via ons contactformulier. 

Maalgoed

MAALGOED

CD’s/DVD’s worden vermalen tot flakes. De flakes worden schoongewassen tot zuivere flakes. Dit maalgoed kunt u bij ons bestellen via een offerte aanvraag. 

Polycarbonaat korrels net uit de extruder

POLYCARBONAAT GRANULAAT

Het maalgoed wordt vervolgens geëxtrudeerd tot polycarbonaat regranulaat. Dit product kunt u ook bij ons kopen. Vraag hiervoor een offerte aan. 

Wij leveren polycarbonaat REgranulaat

Gerecycled Polycarbonaat (RPC) is de afgelopen tien jaar sterk in populariteit toegenomen en wordt in veel verschillende toepassingen gebruikt. De stevige, stijve en transparante eigenschappen maken het voor fabrikanten mogelijk het in veel verschillende toepassingen te gebruiken.

Het materiaal is hittebestendig tot 130 °C

Mewa Polymers | Ons team helpt u graag!
Globe

Ons team helpt u graag!

Ons team van professionals helpt u graag! Dit familiebedrijf is een aantal jaren geleden overgenomen en zet haar groei door.

Dat betekent voor u een betrouwbare partner waar continuiteit is gegarandeerd. Wij begrijpen dat leverzekerheid leverbetrouwbaarheid betekent.