Iedereen kan helpen!

START JOUW CAMPAGNE

Wil je als klas of als vereniging meehelpen en geld verdienen voor school, de vereniging of een goed doel? Dat kan! Verzamel zoveel mogelijk CD’s/DVD’s en lever deze bij ons in.

Zo recyclen we samen!

B2B

Professionele inzamelaars kunnen contact opnemen met onze commerciële afdeling per e-mail of telefoon.

KRINGLOOPWINKEL
Als kringloopwinkel kunt u fungeren als inzamelpunt. U kunt de CD’s en DVD’s aanleveren conform de aanlever instructies.

Aanlever instructies

Verzamel min. 400 kg aan pure CD’s en DVD’s, zonder doosjes, papier of karton. Lever deze aan in grote dozen of in een big bag op een pallet op onze locatie in Den Haag, Utrecht of Schijndel en ontvang € 0,75 p/kg. (Deze prijs is afhankelijk van de geldende dagprijs.)

WIJ VERZAMELEN WERELDWIJD

De wereld is in de afgelopen 50 jaar bezaaid met CD’s/DVD’s. We weten allemaal dat deze mediadragers nu bijna niet meer worden gebruikt. Tijd dus voor inzamelen en recyclen! Stap voor stap, iedere dag een beetje.

Globe
Globe

Hoe wij recyclen?

Kort gezegd, malen, wassen en extruderen. En dan erg nauwkeurig. Daar zijn we best trots op! Gerecylced polycarbonaat wordt zo gebruikt voor heel veel toepassingen. Mooi om te zien!

CD’s/DVD’s inleveren

Heeft u de beschikking over een grote hoeveelheid CD’s/DVD’s en wilt u deze inleveren? Vul dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe te helpen